Manisaspor: 1 - Kayserispor: 0

Stat: 19 Mayıs Hakemler: Serkan Çınar, Mustafa İspiroğlu, Özgür Ertem Manisaspor: İlker, Ömer Aysan, Akaminko,...

Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Serkan Çınar, Mustafa İspiroğlu, Özgür Ertem
Manisaspor: İlker, Ömer Aysan, Akaminko, Hüseyin, Klukowski, Yiğit Gökoğlan, Mehmet, Yiğit İncedemir, Simpson, Murat Erdoğan, İsaac
Kayserispor: Navarro, Pekarik, Eren, Khizanishvili, Hasan Ali, Okay, Nunez, Gehre, Sefa, Amrabat, Gökhan Ünal
Gol: Dk. 5 Murat Erdoğan (Manisaspor)
Sarı Kartlar: Dk. 35 Yiğit İncedemir, Dk. 45 Mehmet (Manisaspor)
Spor Toto Süper Lig'de Manisaspor ile Kayserispor arasında oynanan maçın ilk yarısı, ev sahibi takımın 1 - 0 üstünlüğüyle sona erdi.
5. dakikada Murat, Manisaspor'u 1 - 0 öne geçiren golü attı. Bu dakikada İsaac'in pasıyla ceza alanı içinde topla buluşan Murat Erdoğan'ın vuruşunda top filelerle buluştu: 1-0.
16. dakikada Manisaspor'da Ömer Aysan'ın ortasında savunmaya da çarpan top Yiğit Gökoğlan'ın önünde kaldı. Bu futbolcu da bekletmeden yaptı vuruşunu; ancak meşin yuvarlak üst direğe çarparak sahaya döndü.
43. dakikada Murat Erdoğan'ın pasıyla ceza alanında topla buluşan İsaac'in vuruşunda, kaleci Navarro meşin yuvarlağı kornere çeldi.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşmanın ilk yarısı, Manisaspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz