Manisaspor, Altyapıdan 5 Oyuncusunu Profesyonel Kadrosuna Kattı

PTT 1. Lig takımlarından Manisaspor, altyapısından 5 oyuncusunu profesyonel kadrosuna dahil etti.Altyapıdan profesyonel kadroya geçen...

PTT 1. Lig takımlarından Manisaspor, altyapısından 5 oyuncusunu profesyonel kadrosuna dahil etti.

Altyapıdan profesyonel kadroya geçen oyuncular için Tarık Almış Spor Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi. Törene, Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Hakan Kadayıfçılar, Gelişim Ligleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Gencay Esendağ ve futbolcular Oğuz Kayar, Oğuzhan Yıldırım, Gökdeniz Varol, Mustafa Berk Karahan ve İbrahim Korkmaz katıldı.

Manisaspor Basın Sözcüsü Hakan Kadayıfçılar, Manisaspor'un altyapıdan A takıma oyuncu kazandırmasının artık geleneksel hale geldiğini söyledi. Kadayıfçılar, "Bu oyuncuları takımımıza kazandıran altyapı antrenörlerimize teşekkür ediyoruz. Manisaspor için büyük yatırım bu 5 isim. Profesyonel olup mesleklerini ellerine alıyorlar. Kulübümüze hayırlı olsun." dedi.

Reklam
Reklam

Gelişim Ligleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Gencay Esendağ da "Göreve geldiğimizden bu yana alt yapımıza önem veriyoruz. Geçtiğimiz yıl mücadele eden kadromuzda da alt yapıdan oynayan isimleri gördük. Bundan sonra aramıza katılan 5 isimde Manisaspor için canla başla mücadele edecektir. Manisaspor'da başarılı olarak milli takımlara kadar gideceklerine inanıyorum." dedi.

Konuşmaların ardından takıma katılan 5 yeni oyuncu sözleşmelerini imzaladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: