Manisaspor, Ankaragücü maçında taraftarlarından destek bekliyor

Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, taraftarlarının aynı saatlerde yapılacak Beşiktaş-Fenerbahçe maçını seyretmek yerine, 19 Mayıs...

Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, taraftarlarının aynı saatlerde yapılacak Beşiktaş-Fenerbahçe maçını seyretmek yerine, 19 Mayıs Stadı'na gelerek kendilerini desteklemesini istedi. Manisaspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın (27 Ekim) Ankaragücü'nü misafir edecek.
Kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular, yaklaşık 90 öğrencinin bulunudğu Kasalar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Futbolcular, forma hediye ettikleri çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirip birlikte futbol oynadı. Ligde her maçın zor olduğunu, Ankaragücü karşısında kendi oyunlarını oynamaya çalışacaklarını belirten Teknik Direktör Özdeş, “Ankaragücü, son haftalarda oldukça mücadeleci bir oyun ortaya koyuyor. Kaliteli ve aldığı puanla değerlendirilmeyecek bir takım. Her maçta olduğu gibi iyi mücadele etmek ve kazanmak istiyoruz.” dedi. Manisaspor taraftar grubunun da maça gelerek destekleyeceğine inandığını dile getiren Özdeş, “Çok başarılı olan Manisaspor'un yarınki galibiyetinde taraftarımız da yanımızda olmalı. Taraftarımızı Beşiktaş-Fenerbahçe değil, bizim maçımızda görmek istiyoruz. Onlara ihtiyacımız var. Çok iyi bir oyun, kaliteli bir mücadele izlettirmek ve 3 puan hediye etmek istiyoruz.” diye konuştu.
Manisaspor'un, rakibine karşı evinde galibiyeti bulunmuyor. Ligde son üç maçta Samsunspor, Kardemir Karabükspor ve Eskişehirspor'u mağlup eden Manisaspor, Ankaragücü'nü de yenerek galibiyet serisini dört maça çıkarmayı hedefliyor. Rakibiyle 10 defa Süper Lig'de, iki defa 2. Lig'de mücadele eden Ege temsilcisi üç galibiyet, beş yenilgi ve dört beraberlik elde etti. Evinde oynadığı altı müsabakada ise Ankaragücü karşısında galibiyete ulaşamadı; üç beraberlik ve üç yenilgi alırken dört gol attı, kalesinde dokuz gol gördü.
Bu arada akatlıkları bulunan Onur Karakabak ve Makukula, yarınki maçta forma giyemeyecek. Mehmet Güven'in durumunun ise henüz kesinlik kazanmadığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz