Manisaspor Başını Taşlara Vuruyor

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, Siyah beyazlı takım, ligde kalma yarışını sürdürdüğü 26 puanlı Manisaspor, 24 puanlı Bucaspor ve 21 puanlı

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, Siyah beyazlı takım, ligde kalma yarışını sürdürdüğü 26 puanlı Manisaspor, 24 puanlı Bucaspor ve 21 puanlı Denizlispor'un yenildiği haftayı puansız geçmenin üzüntüsünü yaşadı. Siyah beyazlılar, son 7 haftaya girerken düşme hattındaki Bucaspor'a 5, Denizlispor'ye 8 puan fark atıp rahatlama şansından yararlanamadı. Manisaspor'un yenildiği haftada Elazığspor'da Altınordu'ya mağlup olarak 31 puanda kaldı.
"Rakibimiz bizi yürüye yürüye yendi" diyen teknik direktör Taner Taşkın, "Gol yollarında çok beceriksizdik. Büyük bir fırsatı kaçırdık ama bu takım düşmeyecek" dedi. Tribünlerin hatalı goller yiyen kaleci Bayram'ı protesto etmesine tepki gösteren Taner Taşkın, "Bayram bu takımın oyuncusu. Lütfen herkes hesabını lig bitiminde yapsın" dedi.
GALATASARAY BİLETLERİ 45-50 TL
Manisaspor ile Spor Toto Süper Lig lideri Galatasaray arasında çarşamba günü saat 19.45'te başlayacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçının biletleri kapalı ve maraton 50, kale arkaları 45 TL'den satılmaya başladı. 19 Mayıs Stadı'ndaki karşılaşmada maraton ve Gediz tarafı kale arkası Galatasaray taraftarına ayrılacak. Galatasraay, 3 Mart'ta İstanbul'daki çeyrek final ilk maçını 4-0 kazanarak yarı final kapısında büyük avantaj sağlamıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: