Manisaspor Başkanı Yaralı: Yıldırım Demirören’i destekleyeceğiz

Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 27 Şubat'ta yapılacak olağanüstü genel kurulunda...

Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 27 Şubat'ta yapılacak olağanüstü genel kurulunda adaylardan Yıldırım Demirören'i destekleyeceklerini söyledi.
Yaralı, Türkiye'de futbolun kaos ortamından geçtiğini ifade ederek, bu durumun bir an önce düzelmesi gerektiğini vurguladı.
Olağanüstü genel kurulda, Manisaspor’un bütün delegeleriyle birlikte Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Yıldırım Demirören'i destekleme kararı aldıklarını belirten Başkan Yaralı, şunları dile getirdi:
“En son 58. maddeyle ilgili genel kurul yapıldı. Bence buradan sağlıklı bir sonuç çıkmadı. Şimdi de yeni seçilecek ekibi zor bir süreç ve görev bekliyor. İnşallah Yıldırım Demirören seçilir ve seçildikten sonra da ekibiyle beraber iyi bir çalışmayla Türk futbolunu, Avrupa ve dünya spor kamuoyunda yeniden eski kredibilitesine ulaştırabilecek şekilde doğru kararlarla bu işi çözerler.”
Federasyon başkanlığı seçiminde de Yıldırım Demirören ve ekibini destekleyeceklerini dile getiren Yaralı, “Türkiye’de bu yıl futbol ve federasyon başkanlığı seçimi bir kaos döneminde olduğu için, karşı görüşlü insanlar olmuştur muhakkak. Burada da bazı kulüplerimizden karşıt görüşler bildirilmiştir. Her toplumda muhakkak herkes her şeye ‘evet’ demek zorunda değildir. Karşı görüşler olacak ki bunların karşısında farklı farklı kararlar verilecektir. Bunlar bana göre doğru şeylerdir. Karşı görüşte olacak, destekleyen kişilerde olacak. Ama biz Manisaspor olarak Kulüpler Birliği’nin aldığı çoğunluklu ortaklaşa karara saygı gösterdik ve bizde orada Yıldırım Demirören’i destekleme kararı aldık.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz