Manisaspor, Eskişehir’i yenerek üst üste üç maç kazanmak istiyor

Spor Toto Süper Lig’de son iki maçını kazanan Manisaspor’da hedef, deplasmanda Eskişehirspor’u da yenerek üçte...

Spor Toto Süper Lig’de son iki maçını kazanan Manisaspor’da hedef, deplasmanda Eskişehirspor’u da yenerek üçte üç yapmak. Tarık Almış Spor Tesisleri’nde haftalık basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Kemal Özdeş, öncelikli olarak Hakkari’nin Çukurca ilçesindeki terör saldırısında şehit olanlar için, “Ülkemizin başı sağolsun.” dedi. Şehit ailelerinin acılarını ve gururlarını paylaştığını dile getiren Özdeş, “Bu saldırı, ülkemizi daha da güçlendirmiştir. Çok zor bir durum, çok üzüldük.” şeklinde konuştu. Özdeş’in konuşmakta zorlandığı ve kelimelerin boğazına düğümlendiği gözlendi.
Son iki maçı kazındıkları için mutlu olduklarına değinen Teknik Direktör Özdeş, oyuncularının bu maçlarda oldukça özverili ve çok iyi mücadele ettiklerini söyledi. Geldiği günden beri çok kaliteli ve karakterli futbolcuları olduğunu söylediğini hatırlatarak, yönetim kurulunun da fedakârca çalıştığını ve oyuncuların ihtiyaçlarını giderdiğini ifade etti. Önlerinde üç periyotluk bir maç olduğunu belirten Özdeş, “Son iki maçı kazandık. Eskişehir’i de yenerek bunu üç maça çıkarmak istiyoruz. Her maçı tek tek değerlendiriyoruz. Oynayacağımız takım, 1 puan altımızda. Rakibimiz sayılabilecek ve hedefi olan bir takım. Yine maçtan sonra söylemiştim, artık üst sıralarda kalmak istiyoruz. Bir oyun standardımız oluştu ve skora da yansıdı. İki maç kazanmakla hedef gerçekleşmiş değil, şimdi sorumluluğumuz çok daha fazla.” dedi. Her maça kazanılması gerektiği gözüyle baktıklarını aktaran Kemal Özdeş, “Böyle olunca hem odaklanmak hem de mücadelesini vermek daha dolay oluyor. Belirli bir puan hedefimiz yok, burada kazanacak tutumumuzu sergilemek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz