Manisaspor, Fenerbahçe'yi yenip ilk yarıdaki seriyi tekrar yakalamak istiyor

Süper Toto Süper Lig’in ilk yarısında içeride oynadığı maçlarda iyi bir seri yakalayan Manisaspor, 16...

Süper Toto Süper Lig’in ilk yarısında içeride oynadığı maçlarda iyi bir seri yakalayan Manisaspor, 16 Ocak 2012 Pazartesi günü sahasında yapacağı Fenerbahçe maçını kazanarak seriyi tekrarlamak istiyor. Tarık Almış Spor Tesisleri’nde futbolcular Yiğit İncedemir ve Hüseyin Tok ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Kemal Özdeş, 20. haftadaki Fenerbahçe maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Ziraat Türkiye Kupası'nda Bugsaşspor'a karşı beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını belirten Özdeş, kendi sahalarında oynayacakları Fenerbahçe'yi yenerek, Manisaspor'u sevenlere ve taraftarlarına affettireceklerini söyledi. Ligin bitmesine 15 hafta kaldığını, Fenerbahçe ile birlikte sahalarında sekiz maç oynayacaklarını aktaran Özdeş, bunlarda taraftarlarını yanlarında görmek istediklerini, 15 maçın da final havasında olacağını, ligin sonunda ilk sekiz takım arasında kalmak istediklerini kaydetti. Bu maçlardan birinin de Fenerbahçe ile olduğunu vurgulayan Teknik Direktör Özdeş, “Fenerbahçe, Türkiye'nin en iyi takımlarından birisi ancak ilk yarıdaki maçımızda onlara karşı da etkili bir futbol oynamıştık. Önümüzdeki maçta da iyi mücadele ederek, kazanma hırsımızı sahaya yansıtarak galip gelmek istiyoruz. Yine ligin ilk yarısında, hafta itibariyle aynı puanı topladık. Takımıma güveniyorum, ilk yarıdakinden daha fazla puan toplayacağımıza inanıyorum. Bu takımın, bu şehri yeniden heyecanlandıracağını düşünüyorum.” dedi.
Manisaspor'un başarılı oyuncusu Yiğit Gökoğlan'ın Galatasaray'a transfer olmasını da değerlendiren Kemal Özdeş, sürekli olarak büyük takımlara oyuncu veren, yeni yetenekleri Türk futboluna kazandıran bir takım olduklarını söyledi. Yiğit'e Galatasaray'da başarılar dileyen Özdeş, A Milli takım kadrosunda da görmek istediğini belirtti.
İncedemir ise ligin ikinci yarısına istedikleri gibi başlayamadıklarını ancak Fenerbahçe maçını kazanarak ilk yarıdaki gibi bir çıkış yakalamak istediklerini söyledi. Takım olarak bunu başaracak güçte olduklarını dile getiren İncedemir, Fenerbahçe'yi yenecek gücü kendilerinde gördüklerini belirtti. Yiğit İncedemir, Trabzonspor'a transfer olacağı yönünde bazı söylentiler bulunduğunun hatırlatılması üzerine, “Bu konuda bana ulaşan bir şey yok. Benim Manisaspor'la daha 1,5 yıllık sözleşmem var. Kulüpler anlaşır, Yiğit Gökoğlan'ın Galatasaray'a gidişinde olduğu gibi iyi paralar verirlerse ben de herkes gibi büyük takımlarda oynamayı isterim.” dedi.
Hüseyin Tok da ligin ikinci yarısına futbol kalitesi açısından iyi başladıklarını ancak sonuca yansıtamadıklarını ifade etti. Üzerlerinde bir baskı oluştuğunu belirten Tok, bu sebeple Fenerbahçe maçının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. İyi futbolun yanında bunu skora da çevirerek maçtan 3 puanla ayrılacaklarını düşündüğünü belirten Tok, bütün takım arkadaşlarıyla birlikte antrenmanlarını galibiyet üzerine yaptıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz