Manisaspor Için Bestelenen Şarkının Tanıtımı Yapıldı

PTT 1. Lig takımlarından Manisaspor için, bir rock müzik grubu tarafından bestelenen şarkının tanıtımı yapıldı.

PTT 1. Lig takımlarından Manisaspor için, bir rock müzik grubu tarafından bestelenen şarkının tanıtımı yapıldı.

Rock Müzik Grubu Salt tarafından bestelenen "Hepimiz Deliyiz" adlı şarkının Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısında konuşan Manisaspor Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Köseli, takımı anlatan, tribünlerdeki taraftarın coşmasını sağlayacak bir şarkının olmamasını önemli bir eksik olarak gördüklerini söyledi.

Köseli, "Grup Salt bu konuda yaptığı çalışmayı güzel bir şekilde sonuçlandırdı. Onlara bu çabalarından dolayı teşekkür ederiz. Bizim bir eksiğimizi gidermemize yardımcı oldular. Umarımız bu şarkı taraftarımızın tribündeki sayısının artmasına katkı sağlar ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleriz. Kısa bir sürede bu şarkıyı hazırladılar. Arkadaşlardan bir de taraftarımızın ağzından yıllarca düşmeyecek kulüp ve şampiyonluk marşının da sözünü istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Asbaşkan ve Taraftar Sorumlusu Mustafa Pekçetin de bestelenen şarkının çok güzel bir çalışma olduğunu ve taraftarların da çok hoşuna gideceğine inandığını ifade etti.

Grup Salt adına toplantıda söz alan grup üyesi Deha Özer Şenay, kendisinin de Manisalı olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Şarkının hazırlanması konusunda görüştüğümüzde heyecanlandık ve mutlu olduk. Şarkının hazırlanması için Manisaspor'un tarihinden, taraftar yapısına kadar Yusuf Bey'den yardım aldık. Bu şarkıyı yaparken çok eğlendik. Bu şarkıyla amacımız taraftarı mutlu etmekti. Biz şarkıyı çok beğendik, umarız taraftarımız da beğenir. Amacımız Manisaspor'a katkıda bulunmak. İnşallah sezonu da şampiyon olarak da tamamlarız. Kendimizi maçta gibi hissederek bu şarkıyı yaptık. Şarkının öncelikle sözleri hazırlandı. Çok kısa sürede stüdyo çalışmaları yapıldı. Yakın zamanda hayatını kaybeden Manisaspor taraftarlarından Martı Zeki ve Hakan'a da şarkını sözlerinde yer vererek kaybettiğimiz isimleri de anmak istedik."

Toplantıya, Manisaspor kulübü asbaşkanlarından Hakan Kadayıfçılar ile müzik grubunun üyeleri Ozan Akyüz, Oğuzhan Atar, Altuğ Coşkun da katıldı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Turgay Duyar / Mustafa Yıldırım

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: