Manisaspor Kaptanı İlker: Hedefimiz sezonu ilk sekizde bitirmek

Manisaspor Kkaptanı İlker Avcıbay, hedeflerinin 2011-2012 sezonunu ilk sekiz takım arasında bitirmek olduğunu söyledi. Avcıbay,...

Manisaspor Kkaptanı İlker Avcıbay, hedeflerinin 2011-2012 sezonunu ilk sekiz takım arasında bitirmek olduğunu söyledi. Avcıbay, Ömer Aysan ile birlikte Tarık Almış Spor Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenledi.
Sezon öncesinde uzun bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Kaptan İlker, “Bu süreçte hoca değişikliğimiz oldu. Yeni hocamızın oyun karakterini takıma yansıtması ve uyum sağlanması açısından bu dönemin olumlu geçtiğini düşünüyorum.” dedi. Ligin başlamasını iple çektiklerini belirterek, “Geçen sezon lige başlangıcımız çok kötü oldu. O durumdan kurtulmak için çok sıkıntılı günler geçirdik. Yeni sezona zorlu maçlarla başlıyoruz, bu bizim için avantaj olabilir. Bu maçlara ekstra motive oluyoruz.” şeklinde konuştu. Teknik Direktör Kemal Özdeş ve futbolcularla ortak bir karar alarak, ligi ilk sekizde bitirmeyi hedeflediklerinin altını çizen İlker, “Hedefimiz doğrultusunda lige iyi bir başlangıç yapmayı çok önemsiyoruz.” dedi.
Yeni sezonun Manisaspor’a ve bütün Türkiye’ye hayırlı olmasını dilediğinde bulunan Aysan da uzun bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. Hoca değişikliği yaşadıklarını ve lige en iyi şekilde hazırlandıklarını aktaran Aysan, “Trabzonspor gibi zor bir rakiple oynayacağız. Şampiyonlar Ligi'nde onlara başarılar diliyorum. Yeni sezon öncesinde en büyük kozumuz, geçen yılki kadronun korunması oldu.” dedi. Trabzonspor maçında taraftarın vereceği desteğin çok önemli olduğunu da vurgulayan Ömer Aysan, “Bizim yanımızda olsunlar. En büyük gücümüzün onlar olduğunu düşünüyoruz. Bizi 90 dakika desteklerlerse savaşçı kimliğimiz sahaya yansıtarak istediğimiz sonucu alacağız diye düşünüyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz