Manisaspor, Karabük'ü yenerek sahasında ilk galibiyetini almak istiyor

Süper Toto Süper Lig’in 6. haftasında sahasında Kardemir Demir Çelik Karabükspor’u ağırlayacak olan Manisaspor’da hedef,...

Süper Toto Süper Lig’in 6. haftasında sahasında Kardemir Demir Çelik Karabükspor’u ağırlayacak olan Manisaspor’da hedef, sahadan galibiyetle ayrılmak. Siyah-Beyazlı ekip, kendi seyircisi önünde Karabükspor’u yenerek sahasında ilk galibiyetini almak istiyor.
Tarık Almış Spor Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenleyen Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, millî maç sebebiyle verilen arayı çok iyi değerlendiklerini söyledi. Karabükspor maçına da yoğun bir tempoda hazırlandıklarını dile getiren Özdeş, arada sakat futbolcuların da iyileştiğini bildirdi. Takım olarak iyi durumda olduklarını belirterek, hafta sonundaki Karabükspor maçında taraftarı yanlarında görmek istediklerini vurgulayarak, “Yine bizi cesaretlendirmelerini istiyoruz. Biz de onlara çok iyi mücadele edeceğimizin sözünü veriyoruz.” dedi. Taraftara ilk galibiyetlerini hediye etmek istediklerini söyleyen Teknik Direktör Özdeş, “Biz her maçı tek düşünüyoruz. Bu maç da bizim için çok zor geçecek ve kazanılması gerekiyor. Yine fark oluşturmaya devam edeceğiz. Bunu kırmızı kartlarla değil, oynadığımız oyunla, kazanma arzumuzla oluşturacağız.” diye konuştu.
Millî maç arasında oldukça yoğun bir gündem yaşadıklarına değinen Özdeş, “A millî futbol takımımız play-off oynayacak. Bu bizim için, ülkemiz için çok önemli. Bütün oyuncu arkadaşlarımı kutluyorum, onlara inandığımızı ve güvendiğimizi söylemek istiyorum. Rakiplerimiz belli oldu, hepsini eleyip Avrupa şampiyonasına gideceğimize inanıyorum.” dedi.
Manisasporlu futbolcu Bekir ise deplasmanda Samsunspor karşısında aldıkları galibiyetin tadını fazlasıyla çıkardıklarını söyledi. Bekir, “Bu hafta da Karabük’ü yenerek seri galibiyetlere devam etmek istiyoruz. Bu maça çok iyi hazırlandık. Önümüzde iki gün daha var, bu zaman zarfında taktik çalışmalarımızı da yapacağız.” şeklinde konuştu. Ahmet de takım olarak ligin ilk beş haftasında çok iyi mücadele ettiklerini ve üst düzey maçlar ortaya çıkardıklarını söyledi. Bunun sonucunu ancak Samsunspor galibiyetiyle alabildiklerini dile getiren Ahmet, “Bu mücadele ruhu, takım olarak en önemli özelliğimiz. Bu hafta da o ruhu ortaya koyarak hazırlandık, Karabük maçında tek hedefimiz galibiyet. Kazanıp önümüzdeki hafta oynayacağımız üç maçlık seriye galibiyetle başlamak istiyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz