Manisaspor, Kayseri Erciyesspor’dan Zafer Aydoğdu’yu Transfer Etti

PTT 1. Lig takımlarından Manisaspor, Kayseri Erciyesspor’dan stoper Zafer Aydoğdu’yu transfer etti. Aydoğdu, Tarık Almış...

PTT 1. Lig takımlarından Manisaspor, Kayseri Erciyesspor’dan stoper Zafer Aydoğdu’yu transfer etti. Aydoğdu, Tarık Almış Spor Tesisleri’nde düzenlenen törende bir yıllık sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Manisaspor Yönetim Kurulu Üyesi Gencay Esendağ, transfer döneminin son gününde Aydoğdu’yu transfer ettiklerini söyledi. Esendağ, yeni oyuncunun Manisaspor’a faydalı olacağına inandıklarını kaydetti. Zafer Aydoğdu da Manisaspor gibi büyük bir camiaya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Manisaspor’un genç bir kadroya sahip olduğunu ancak deneyimli futbolcuların da bulunduğunu belirterek, “Transferim son gün gerçekleşti ama iyi bir transfer olduğunu sahada göstereceğim. Ben ve Manisaspor için iyi bir sezon olacağına inanıyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

29 yaşındaki stoper Zafer Aydoğdu, daha önce Gümüşhanespor, Maltepespor, Akçaabat Sebatspor, Trabzonspor, Mardinspor, Şanlıurfaspor, Sakaryaspor ve Kayseri Erciyesspor'da forma giydi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: