Manisaspor Kupada Galatasaray'ı Istiyor

Onur ATIŞ/İZMİR, Kulüp Başkanı Abdullah Mergen, kupada çok önemli bir başarı elde ettiklerini belirtti, "Gönlümden Galatasaray'ı geçiriyorum. Eleneceksek bile onlara elenelim.

Onur ATIŞ/İZMİR, Kulüp Başkanı Abdullah Mergen, kupada çok önemli bir başarı elde ettiklerini belirtti, "Gönlümden Galatasaray'ı geçiriyorum. Eleneceksek bile onlara elenelim. Galatasaray olmazsa da Fenerbahçe ile eşleşmek hayalimiz" dedi. Kurada çıkması muhtemel 2 büyük takımdan birini elemeleri halinde finale çıkabileceklerini ifade eden Başkan Mergen, şöyle devam etti:
"Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan ya da final oynayan takım, Avrupa kupalarına en kestirme yoldan katılıyor. Galatasaray'ı da Fenerbahçe'yi de eleyecek güce sahibiz. Futbolda isimler kazanmıyor. Yüreğini ortaya koyanlar galip geliyor. Önümüzdeki sezon ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edebiliriz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: