Manisaspor, Mersin İdman Yurdu maçını kırılma noktası olarak görüyor

Süper Toto Süper Lig’de düşme potasında yer alan Manisaspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Mersin...

Süper Toto Süper Lig’de düşme potasında yer alan Manisaspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Mersin İdman Yurdu maçını kırılma noktası olarak görüyor. Ege temsilcisi, ligin 30. haftasında ağırlayacağı Mersin İdman Yurdu için hazırlıklarına, Tarık Almış Spor Tesisleri'nde Teknik Direktör Reha Erginer yönetiminde devam ediyor. Antrenmandan önce Manisa İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, yardımcıları Hasan Onar ve Bayram Altunay ile birlikte futbolculara moral ziyaretinde bulundu. Çetin, takım kaptanı İlker Avcıbay’a çiçek verdi ve baklava ikram etti.

Reklam
Reklam

Burada gazetecilerin sorularını cevaplayan Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, Mersin maçını kırılma noktası olarak gördüklerini söyledi. Kalan beş tanenin, ligin alt sıralarını etkileyecek çok önemli maçlar olduğunu belirten Yaralı, “Alt bölgedeki takımların birbiriyle maçları var. Biz şimdi önümüzdeki Mersin maçına bakıyoruz. Bu haftayı ligin kırılma haftası olarak değerlendirip 3 puanla ayrılmamızın, moralimiz açısından iyi olacağını düşünüyorum.” dedi. Geri kalan bütün maçları sırasıyla değerlendirdiklerini dile getiren Yaralı, “Kayıp da olabili; futbol bu, sonucu kestiremiyorsun. Ligde kalmak hesap yaparak değil, sahada oynamakla belli olacak. Geçen hafta da iyi bir futbol oynadık ama kaybettik. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Lig bitmedi, beş haftamız var. Ligin başında nasıl üçüncü sıralara oturan bir takımsak yine yapabiliriz. Bu maçı alarak yolumuza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz