Manisaspor Son Iki Haftada Ilk 6'ya Kalmak Için Mücadele Edecek

PTT 1. Lig'de deplasmanda Torku Konyaspor'a 2-1 yenilen Manisaspor, ilki iki arasında Süper Lig’e çıkamamanın...

PTT 1. Lig'de deplasmanda Torku Konyaspor'a 2-1 yenilen Manisaspor, ilki iki arasında Süper Lig’e çıkamamanın üzüntüsü yaşanıyor. Ege temsilcisi, son iki haftada ilk 6'ya kalmak için mücadele edecek ve buradan Süper Lig’e çıkmaya çalışacak.

Bu sezon uzun süre ilk iki sırada yer almasına rağmen son haftalardaki başarısız sonuçlarla bu iddiasından uzaklaşan Manisaspor, Torku Konyaspor mağlubiyetiyle ilk ikide olma şansını matematik olarak da kaybetti. Son iki haftada Kayseri Erciyesspor ile kendi sahasında, Adanaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Manisaspor, ilk 6'ya kalmak için mücadele edecek. Ligde son yedi haftada bir galibiyet, bir beraberlik ve beş yenilgi alan Ege temsilcisi, topladığı 4 puanla yedi haftalık periyotta 3 puan alabilen Boluspor'un ardından en başarısız ekip oldu. İlk yarıda evinde yine 1-0 öne geçtiği müsabakada Torku Konyaspor'a 2-1 mağlup olan Manisaspor, dün de Cem Sultan'ın attığı gole rağmen kalesinde gördüğü iki golle yenildi.

Reklam
Reklam

Bu arada kart cezalısı Bekir Yılmaz, hafta sonu Kayseri Erciyesspor maçında forma giyemeyecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: