Manisaspor Teknik Direktörlüğü'ne Kemal Özdeş getirildi

Manisaspor’da yeni sezonda alacağı ücrette indirim yapması istenen Hikmet Karaman’ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine...

Manisaspor’da yeni sezonda alacağı ücrette indirim yapması istenen Hikmet Karaman’ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Kemal Özdeş getirildi.
Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, 19 yaş altı milli takım teknik direktörü olan Özdeş için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’dan izin aldıklarını açıkladı. Yaralı, “Kemal Özdeş’le her konuda anlaştık. 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunduğu için TFF’den izin almamız gerekiyordu. Şehrimizin çocuğu olan yeni hocamızın, Manisaspor’a önemli katkılarda bulunacağına inanıyorum.” dedi.
Muradiyeli olan ve daha önce Siyah-Beyazlı kulüpte Ersun Yanal’ın yardımcılığını yapan Özdeş’in, yarın (12 Ağustos) Manisa’ya gelerek sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz