Manisaspor Teknik Direktörü Erginer:-"İyi Bir Takım Olacağız Ve Bunun Sinyallerini Almaya Başladık"

Bank Asya 1. Lig ekibi Manisaspor'un teknik direktörü Reha Erginer, yeni sezon hazırlarının olumlu geçtiğini, iyi bir takım olacaklarını ifade

Bank Asya 1. Lig ekibi Manisaspor'un teknik direktörü Reha Erginer, yeni sezon hazırlarının olumlu geçtiğini, iyi bir takım olacaklarını ifade etti.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Kızılcahamam kampını değerlendiren Reha Erginer, kamp yeri seçiminin isabetli olduğunu, uygun koşullarda çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Erginer, kısa sürede takım içinde olumlu bir havanın oluştuğu belirterek, saha içinde ve dışında birlikte hareket eden, takım birlikteliğini sağlayabilecek bir grup oluşturmak istediklerini ifade eti.

Reklam
Reklam

"İyi bir takım olacağız ve bunun sinyallerini almaya başladık" görüşünü dile getiren Erginer, "Yeni gelen oyuncularımız da buna uyum sağlayacak oyuncular olacak. Yeni transferlerimizle ilgili fikirlerimiz olumlu olduğu için buradalar. Antrenmanlara ve takım arkadaşlarına hızla adapte oluyorlar. Sadece onların değil herkesin bu yeni ortamda zamana ihtiyacı var. Ama takımda birlikteliğin çok kısa sürede sağlanacağını görüyoruz. Burada önemli olan takım ruhunu oluşturmak, oyuncu arkadaşlarım da buna katkıda bulanacaklar" dedi.

Reha Erginer, kadromuza dahil etmek istedikleri oyuncuları en kısa sürede takıma dahil etmek istediklerini ifade ederek, "Kaleci ile beraber 3 oyuncu daha aramıza katılabilir. Transfer süreci eylül ayına kadar devam edecek" diye konuştu.

Muhabir: Mustafa Yıldırım / Bahri Okumuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: