Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, istifa etti

Spor Toto Süper Lig takımlarından Manissapor'da teknik direktör Hikmet Karaman istifa etti.Hikmet Karaman'ın istifasında kulüp...

Spor Toto Süper Lig takımlarından Manissapor'da teknik direktör Hikmet Karaman istifa etti.
Hikmet Karaman'ın istifasında kulüp yönetimi ile teknik heyet arasında son zamanlarda artan anlaşmazlıkların etkili olduğu öğrenildi.
Manisaspor Kulübü Yönetimi, Hikmet Karaman'ın istifa etmediğini, deneyimli teknik direktör ile yolların karşılıklı ayrıldığı yönünde açıklama yaptı.
Karaman'ın istifasındaki en önemli nedenin, sezon bitimi sözleşme uzatılması sürecinde yaşanan olaylar ve liglerin başlamasının ertelenmesi ile belirsizlik sürecine giren kulübün gelir-gider dengesinde yeni sezonda yaşanması muhtemel maddi sıkıntıların hafifletilmesi açısından Karaman'ın kendisine verilen sözlerde geri adım atılması isteği yönündeki tavrın neden olduğu öğrenildi.
Geçtiğimiz günlerde Hikmet Karaman'ın yardımcısı Reha Erginer de Karaman ve yönetim konusunda yaşanan huzursuzluklar nedeniyle yardımcılık görevinden ayrılmış, bu olaydan bir gün sonra da teknik heyette yer alan bir başka isim olan Kazım Akgün de kulüp ile ilişiğini kesmişti.
Manisaspor Yönetimi, kulübün içinde bulunduğu sıkıntılı günler nedeniyle basına da tavır almış ve pazartesi gününden bu yana tesislere basın mensuplarının girişine yasak koymuştu.
Yaşanan bu istifa şoku ile kulübün bundan sonra nasıl bir tavır alacağı merak edilirken, yönetimin takımın başına bir ismi getirmek için görüşmelere başladığı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz