Manisaspor'a Öğrencilerden Moral

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA, Öğretmenleri nezaretinde Tarık Almış Tesisleri'ne gelen Sihirli Dünyam Anaokulu öğrencileri, ellerinde pankartlarla idmanı izleyip, siyah beyazlılara alkışla destek

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA, Öğretmenleri nezaretinde Tarık Almış Tesisleri'ne gelen Sihirli Dünyam Anaokulu öğrencileri, ellerinde pankartlarla idmanı izleyip, siyah beyazlılara alkışla destek verdi.
Futbolcularla karşılıklı, "Siyah, beyaz; en büyük Manisa" tezahüratı yapan minik öğrenciler ve okul yöneticileri, antrenman bitiminde tüm ekibe baklava ikram etti.
"Bu taraftarlarımızın kendileri küçük ancak verdikleri moral büyük" diyen teknik direktör Taner Taşkın, "Bizim için hoş bir sürpriz oldu. Antrenmana renk kattılar. Bu yavrular gelecekte tribünlerdeki en büyük gücümüz olacak" dedi.
BİLETLER SATIŞTA
İzmir Atatürk Stadı'nda pazartesi günü oynanacak Karşıyaka mlücadelesi için Manisasporlu taraftarlara ayrılan misafir tribün biletleri satışa çıktı. Biletler, 19 Mayıs Stadı'ndaki Passolig gişelerinde 10 TL karşılığında yüklenirken yönetim 500 taraftara ücretsiz Passolig kartı dağıtma kararı aldı. Kulüpten yapılan açıklamada, kart almak isteyen futbolseverlerin Manisaspor Store Çarşı Şubesi'ndeki Passolig satış noktasına nüfus cüzdanlarıyla başvurabileceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: