Manisaspor'da Averaj Hesabı 

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)- TFF 1'inci Lig'deki son maçında Mersin İdmanyurdu'nu sahasında 2-0 yenerek hem derin bir nefes

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)- TFF 1'inci Lig'deki son maçında Mersin İdmanyurdu'nu sahasında 2-0 yenerek hem derin bir nefes alan hem de rakibine ikili averajda üstünlük sağlayan Manisaspor, gelecek hafta deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçı öncesi de benzer hesaplar yapıyor. İlk yarıda Samsunspor ile Manisa'da golsüz berabere kalan Manisaspor, Samsun'daki randevudan galibiyetle ayrılarak olası bir puan eşitliğinde rakibini geride bırakmayı hedefliyor.
Mersin'in ardından Samsunspor'u da yenip avantajlı konuma geçmek istediklerini söyleyen Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, "İkili averajda rakiplerimize üstünlük sağlamalıyız. Sezon sonunda kümede kalan taraf biz olacağız. Seri galibiyetler bizi tehlikeli bölgeden uzaklaştıracak" dedi.
Manisaspor'da sakatlıkları süren Metin ve Erman takımdan ayrı çalışırken, izinli olan Gökhan, Umut, Fahri ve gribal enfeksiyon geçiren Yağızcan antrenmanda yer almadı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz