Manisaspor'da Kombine Kartlar Satışa Çıkıyor

TFF 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'un 2012-2013 sezonu kombine kartları, 30 Temmuz Pazartesi günü Manisaspor Store...

TFF 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'un 2012-2013 sezonu kombine kartları, 30 Temmuz Pazartesi günü Manisaspor Store Çarşı Şubesi Kombine Satış Ofisi’nde satışa sunulacak.

Manisaspor'da kombine kart satışları başlıyor. Kapalı alt tribün ve VIP tribün kombine kartlarına ait koltuklar, 26 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında eski kart sahiplerine tahsis edildiği belirtildi. Manisaspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, "Kapalı alt tribün ve VIP tribün eski kombine kart sahipleri, kendilerine tahsis edilmiş koltukları 19 Mayıs Stadyumu Kulüp Yönetim Merkezi’nden satın alabileceklerdir. 26 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında satın alınmayan koltuklar, normal satışa açılacaktır. Eski kart sahipleri, kimlik bilgilerini göstererek, geçtiğimiz sezonda sahibi oldukları koltuğu satın alabilirler. Satış işlemi, geçtiğimiz sezon adına satış yapılmış kişiye yapılabilecektir.

Reklam
Reklam

Kombine kartlar, Ziraat Türkiye Kupası maçlarında kullanılabilecektir. Taraftarlarımızın, stadyum girişlerinde mağdur olmamaları için, stadyuma, maç başlamasından en az 60 dakika önce gelmelerini rica ediyoruz.

Ayrıca, maçlara çocukları ile gelecek olan taraftarlarımızın da, 6 yaşına kadar olan çocuklarından bilet istenmeyecektir. 6 yaşından büyük çocuklar için, taraftarlarımızın bilet almaları gerekecektir" denildi.

Öte yandan kombine kartlara Denizbank Bonus, Axess, World ve Maximum kredi kartıyla yapılacak ödemeler için 4 taksit imkanı sağlanacağı vurgulandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: