Manisaspor'da Taşkın Dert Küpü

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, Geçen sezonun 7'nci haftasında itibaren siyah beyazlı takımda görev yapan Taner Taşkın, camianın destek vermesi

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, Geçen sezonun 7'nci haftasında itibaren siyah beyazlı takımda görev yapan Taner Taşkın, camianın destek vermesi halinde 27nci Lig'de şampiyon olacaklarını iddia etti. Geçen sezon kulübün kaderine terk edildiğini anlatan Taşkın, şöyle devam etti:
"Geçen yıl bize sahip çıkılsaydı, şu an 1'inci Lig'de devam ederdik. Manisaspor olarak yeni sezonda 2'nci Lig'de misafir takım olmak istiyoruz. Eğer bu ligden kurtulmak istiyorsak sadece Başkan Abdullah Mergen ve benim çabalarımızla değil, tüm Manisa'daki kişilerin yardımlarıyla başarılı oluruz."
Mutlaka transfer yapmaları gerektiğini ifade eden Taner Taşkın, sözlerini şu şekilde sürdürdü:
"Mevcut kadromuzun yanına nokta takviyeler yapmamız şart. Bu kulübe destek verilmez ve istenilen transferleri de yapamazsak hiç kimse başarı beklemesin. Belirlediğimiz 6 kilit futbolcu var. Bu isimler de Manisaspor'da oynamaya sıcak bakıyor. Kulübe ne yazık ki mali hiçbir destek verilmiyor. Oyuncularımızdan Hakan Barış ve İsmail Köse'yi değerlerini bulursa satacağız. O şekilde az da olsa rahatlarız. Ancak transferde istediğimiz alınmazsa başarı hayal olur."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz