Manisaspor'da Teknik Direktör Erginer: Şartlar ne olursa olsun ligde kalacağız

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdman Yurdu’nu sahasında 2-0 yenerek, uzun bir süre sonra sahasında...

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdman Yurdu’nu sahasında 2-0 yenerek, uzun bir süre sonra sahasında 3 puanla tanışan Manisaspor'da Teknik Direktör Reha Erginer, şartlar ne olursa olsun ligde kalacaklarını söyledi.

Erginer, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta söyledikleri gibi kendileri için ligin henüz bitmediğini söyledi. Mersin İdman Yurdu karşısında çok iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Erginer, "İlk yarıda takım savunmasını iyi yaptık. İkinci yarıda değişiklikleri yaptık. Biz ligde kalacağımıza inançlıyız. Geçen hafta yeni bir başlangıç yapmıştık. Kayserispor maçında istediğimiz galibiyeti alamamıştık ama bugün başardık. Şartlar ne olursa olsun ligde kalacağız." dedi.

Reklam
Reklam

Manisaspor’un kaptanı kaleci İlker Avcıbay, Mersin İdman Yurdu galibiyetiyle küçük bir adım attıklarını, henüz bir şey başaramadıklarını söyledi. Takımdaki düşüşü her zaman sorguladıklarını dile getiren Avcıbay, ''Önemli olan mazeretlerin arkasına sığınmak değil, çözümün bir parçası olmak. Biz bir söz verdik, Kayserispor karşısında istediğimiz sonucu alamamıştık. Ancak Mersin İdman Yurdu müsabakasıyla önemli bir başlangıç yaptık.'' diye konuştu.

Manisasporlu Kahe de bu galibiyetle kendileri için küçük bir ligin başladığını bildirdi. Kahe, "Bugün bazı şeyleri düzeltmeyi başardık. Kalan 4 maçı kazanmak istiyoruz." dedi.

Takımının iki golünü atarak galibiyetin mimarı olan Isaac da ligin kendileri için yeniden başladığını söyledi. Isaac, bundan sonra dikkatli olmaları halinde ligde kalacaklarına inandığını kaydetti.

SAĞLAM: DAHA FAZLA İSTEYEN KAZANDI

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ise, geçen hafta kazandıktan sonra alt sıralardan uzaklaştıklarını, rakipleri için daha önemli müsabakayı Manisaspor'un galip tamamladığını söyledi.

Reklam
Reklam

İki takımın da kontrollü bir oyun ortaya koyduğunu belirten Sağlam, "Belli bir süreçten sonra rakibimiz müsabakayı daha fazla istedi ve isteyen kazandı. Puanı hak ettiğimizi düşünmüyorum. Ancak Manisaspor'un da çok iyi oynadığını söyleyemem." dedi.

Mersin İdman Yurdu oyuncusu Moritz, ilk yarı kötü oynamalarına rağmen ikinci yarıda verdikleri pozisyonlarla maçı kaybettiklerini, oyuna sonradan giren Kahe'nin fark oluşturduğunu söyledi. Moritz, bir soru üzerine, takım içinde yaşanan sıkıntıları kendilerinin halledebileceklerini söyledi.

Mersin İdman Yurdu oyuncusu Erdal da maça istedikleri gibi başlayamadıklarını, kendi güçlerini yansıtamadıkları ve mücadeleden puansız ayrıldıklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: