Manisaspor'da "teknik Direktör"süz Antrenman

MANİSA (AA) - Teknik direktör Reha Erginer'le yollarını ayıran Manisaspor, Avanos'taki çalışmalarını altyapı antrenörleri eşliğinde sürdürdü.

Teknik direktör Reha Erginer'le yollarını ayıran Manisaspor, Avanos'taki çalışmalarını altyapı antrenörleri eşliğinde sürdürdü. Kulüpten yapılan açıklamada, bu sabah altyapı antrenörleri Murat Aslan, Osman Bilik ve Hasan Sarıkaya nezaretinde yapılan çalışmanın ısınma koşusuyla başladığı belirtildi. Topla ısınma çalışmasıyla devam eden antrenmanın ana bölümünde iki grup halinde dönüşümlü olarak futbola özgü dayanıklılık çalışması yapıldığı ve dar alan oyunları oynandığı bildirildi. Tedavisi devam eden Murat Gürbüzerol'un takımdan ayrı çalışmasını sürdürdüğü, Oğuzhan Kayar'ın bugün takımla birlikte çalışmalarda yer aldığı kaydedildi. Antrenmanı asbaşkan Mustafa Pekçetin ile genel müdür Alparslan Kaya'nın da takip ettiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz