Manisaspor'da Ümit Özat'ın durumu yarın belli olacak

Süper Toto Süper Lig’de son altı haftaya düşme hattında giren Manisaspor’da, Teknik Direktör Ümit Özat...

Süper Toto Süper Lig’de son altı haftaya düşme hattında giren Manisaspor’da, Teknik Direktör Ümit Özat yol ayrımında. Gaziantepspor yenilgisinin ardından ilk defa düşme potasına inen Ege temsilcisinde yönetim kurulu, yarın (28 Şubat) Özat'la görüşecek.

Manisaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Selami Delan, TFF Genel Kurulu dolayısıyla Kulüp Başkanı Kenan Yaralı’nın Ankara'da bulunduğunu, döndükten sonra yarın sabah tesislerde yöneticiler ve Teknik Direktör Özat ile takımın durumu hakkında bir toplantı yapacağını bildirdi. Delan, toplantıda Özat’ın devam edip etmeyeceğinin karara bağlanacağını söyledi. Ümit Özat da şu an için bir şey söylemenin doğru olmayacağını, ne olup ne biteceğinin yarınki toplantıda belli olacağını ifade etti. Toplantının ardından kendisinin de bir basın toplantısı düzenleyeceğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Ege temsilcisinde altı maçta görev yapan Ümit Özat, bir galibiyet ve beş mağlubiyet aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz