Manisaspor'dan Takasa Hayır

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, Üç futbolcunun satışından sağlanacak gelirin, bütçede önemli yer tutacağını kaydeden Başkan Mergen, "Görüştüğümüz kulüpler var.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, Üç futbolcunun satışından sağlanacak gelirin, bütçede önemli yer tutacağını kaydeden Başkan Mergen, "Görüştüğümüz kulüpler var. Önümüzdeki hafta bu konu netleşir" diye konuştu. Azeri Gafurov'u kiraya vereceklerini tekrarlayan Başkan Mergen, Filistin asıllı Mohamed Abo-Shark'ı Türk statüsünde oynatacaklarını açıkladı.
Hakan Turan, Sefa, Kaan, Melik, Metin, Murat Demir, Şaban ve Ümit Yasin'le sözleşmelerini bir yıl uzatma koşuluyla anlaştıklarını dile getiren Başkan Abdullah Mergen, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ayrılmak istediğini söyleyen kaleci Umut, istediğimiz parayı getirirse gidebilir. Oğuzhan Palaz, Gökdeniz ve kaleci Bayram'da sıkıntı yok. Yusuf Akyel ve Erdi ile görüştük, cevap bekliyoruz. Berk ile pazartesi konuşacağız. Böylelikle kulübün iki yılını garanti altına almış olacağız. Dış transferde Altınordu'dan iki, Osmanlıspor'dan bir oyuncu almayı planlıyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz