Manisasporlu Futbolcular Han Kafem'de Bir Araya Geldi

Yeni Han’da bulunan Han Kafem’in işletmecisi Mehmet Demirbağ ve İl Genel Meclisi Üyesi ve AK...

Yeni Han’da bulunan Han Kafem’in işletmecisi Mehmet Demirbağ ve İl Genel Meclisi Üyesi ve AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı, Manisasporlu futbolcuları sabah kahvaltısında ağırladı.

Kahvaltıda, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin; Manisaspor Asbaşkanı Mustafa Pekçetin, yönetim kurulu üyeleri Yusuf Köseli, Murat Kümüştekin, Hasan Kaçire, teknik direktörü Reha Erginer, Manisaspor Genel Müdürü Alparslan Kaya, teknik heyet ve futbolcular ile bir araya geldiler. İl Genel Meclisi Üyesi ve AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı, Manisalı ve çarşı esnafı olarak Manisaspor’un yanında olduklarının mesajını vermek istediklerini belirterek, “Sadece süper ligde değil her zaman takımımızın yanındayız. Manisaspor demek Manisa demek. Bu hafta takımımızın galibiyet alarak yoluna devam edeceğine inanıyoruz. Takımımızın Teknik Direktörümüz Reha Erginer ile birlikte önemli başarılara imza atacağına inanıyoruz.” dedi. Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz’ün Manisaspor’a destek konusunda ufuklarını açtığı ifade eden Onaylı, “Sayın Valimiz hem kombine bilet alarak, antrenmanlarda ve maçlarda takımımızın yanında olarak herkese örnek oldu.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Takımımız mekanlarında ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Han Kafem’in işletmecisi Mehmet Demirbağ ise “Manisaspor, Manisa’nın tanıtımında başrolde yer almaktadır. Manisaspor’u yeniden süper ligde görmek istiyoruz.” dedi.

Teknik Direktör Reha Erginer, Manisaspor’un daha iyi yerlere gelmesi için şehrin desteğine ihtiyaç duyduklarını vurgulayarak, “Sayın Valim bizi yalnız bırakmıyor. Bu desteğin şehirde daha da artarak devam etmesini bekliyoruz.” dedi.

"BU TAKIM SÜPER LİGDE OLMAYI HAK EDİYOR"

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz’de beraberlikte yaptığı konuşmada Manisaspor’un Manisa için sadece bir futbol takımı olmadığını belirterek, “Manisaspor şehrin insanlarının kendilerini daha iyi bir Manisalı hissetmesinde çok önemli bir faktör. Bu takım süper ligde olmayı hak ediyor. Takımımızın bunu tekrar başaracağına yürekten inanıyorum.” dedi. Bülent Cevahir ve Gökay Iravul’a Ümit Milli Takım kampında başarılar dileyen Vali Daşöz, “Genç bir kadromuzun olması, Manisaspor’un geleceğini kucaklayan bir oluşumdur.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: