Manisasporlu Savunma Oyuncusu İsmail Dinler: "Rahatlıkla Play-off'a Kalabiliriz"

TFF 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'un defans oyuncusu İsmail Dinler, "Rahatlıkla play-off'a kalabiliriz" dedi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'un defans oyuncusu İsmail Dinler, "Rahatlıkla play-off'a kalabiliriz" dedi.

İsmail Dinler, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında ligde genç bir kadroyla mücadele edecek olmalarını avantaj olarak gördüğünü, ligin kuvvete dayalı bir lig olduğunu kaydetti.

Gençlerin göstereceği performansın kendilerinin daha iyi yerlere taşıyacağını kaydeden İsmail Dinler, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Takımımızdaki gençlerin her biri ayrı değer. Bana göre play-off'a rahatlıkla kalabiliriz. Genç olmamız kimseyi aldatmasın. Orta sıralara ya da küme düşmemeye kurulmadı bu takım. Uzun yıllar 1. Lig'de mücadele ettim artık Süper Lig'de forma giymek istiyorum. Bu yüzden Manisaspor'u seçtim. Manisaspor formasıyla elbet bir gün Süper Lig'de oynayacağıma inanıyorum."

Reklam
Reklam

İsmail Dinler, yaşadığı sakatlık nedeniyle hazırlık maçlarında forma giyemediğini belirterek, "Hazırlık maçlarının bizim için skor bakımından bir önemi yok. Önemli olan oyun şablonumuzun oturmasını sağlamak. Hocamız her oyuncuyu maçlarda deniyor. Hazırlık maçlarında eksikliklerimizi görüp, onları kapatmak için çalışıyoruz" dedi.

Muhabir: Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz