Manisa'ya atanan Başsavcı Yıldırım, Vali Güvenç'i ziyaret etti

Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Enis Yavuz Yıldırım, Manisa Valisi Celalettin Güvenç 'i...

Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Enis Yavuz Yıldırım, Manisa Valisi Celalettin Güvenç 'i makamında ziyaret etti.
Yıldırım ziyarette, Valiler Kararnamesiyle Şanlıurfa Valisi olarak atanan Güvenç'e atamasının hayırlı olmasını dileyerek başarı temennisinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güvenç, “Görevine yeni başlayan Cumhuriyet Başsavcımıza Manisa'daki görevinde başarılar diliyorum. İkimiz de karşılıklı yeni atamalarımızın 'hayırlı olsun' dileklerini iletiyoruz. Memleket hepimizin, ikimiz de bulunduğumuz yerlerde ülkemiz için güzel hizmetlerde bulunmak için çalışacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz