Mankenlerden Milli Takım'a destek maçı

ANKARA (İHA) - Tüm Türkiye nefesini tutmuş cumartesi günü oynanacak Türkiye-Danimarka maçını beklerken, başkentli mankenlerden Milli Takım'a destek geldi.

Üzerlerinde milli takım oyuncuları formalarını giyen mankenler, Danimarka forması giyen mankenlerle yaptığı dostluk maçını 1-0 kazandı. Türkiye ve Danimarka adına sahaya çıkan başkentli mankenler, maçı kazanmak için kıyasıya bir mücadele verdi. Üzerlerinde Milli Takım oyuncuları ile Danimarkalı futbolcuların isimlerinin yazılı olduğu formalarla sahaya çıkan mankenler, maç öncesi ısınma turları attı. Türk Milli Takımı, Manken Aysu Beceoğlu gelmediği için 6 kişi ile sahaya çıkarken, Danimarka takımı 7 kişi ile mücadele etti. Her iki ülkenin milli marşları çalınmasının ardından başlayan maçı Türk Milli Takımı, 'Hakan Şükür' formasıyla mücadele eden manken Zümrüt Işık'ın attığı golle 1-0 kazandı.

Reklam
Reklam

CMC tekstilin organize ettiği maça sokaktan geçen vatandaşlar ve halı sahaya maç yapmaya gelen gençler büyük ilgi gösterdi. İzleyiciler maç boyunca Türkiye lehine büyük tezahürat yaptı. Maçın sonunda her iki takım oyuncuları sevinç gösterisi yaptı.