Mankowski: Türkiye’ye Karşı Kazanmak Zorundayız

Fransa 20 Yaş Altı Milli Takımı Teknik Direktörü Pierre Mankowski, Türkiye’nin güçlü ve bireysel yeteneği...

Fransa 20 Yaş Altı Milli Takımı Teknik Direktörü Pierre Mankowski, Türkiye’nin güçlü ve bireysel yeteneği olan oyunculara sahip olduğunu belirterek, kazanmak zorunda oldukları bir maça çıkacaklarını söyledi.

FIFA Yaş Altı Dünya Kupası ikinci turda karşılaşacakları Türkiye maçının öncesinde düzenlenen basın toplantısındakonuşan Mankowski, “Birinci grup ilan edildiğinde bunun zor bir grup olduğu, ölüm grubu olduğu söylendi. Evet, zordu. Önemli olan tur atlamaktı. Biz bunu başardık. Şimdi önümüzdeki maça geldik. Rakibimizi tanıyoruz. Türk takımını izledim. Çok iyi bir takım olduğunu söyleyebilirim. Çünkü biz kura çekiminde daha önce geldiğimizde, bir ön bilgi olarak Türkiye- Portekiz milli maçını izleme şansını bulduk. Güçlü olan bireysel yetenekli oyuncular olduğunu gördük.” ifadelerini kullandı.
Organizasyondan övgüyle söz eden başarılı hoca, “Tabi her taraftar gibi takımlarını coşkuyla destekliyorlar. Bu da bizim çocuklar için güzel bir ortam. Bu ortamda elimizden geleni yapacağız.” şeklinde konuştu. Kazanmak zorunda oldukları bir maça çıkacaklarını, bunun için özen bir çalışma yapmadıklarını aktaran Mankowski, “Her zaman için kazanmaya yönelik bir olay olduğu için elimizden geleni farklı varyasyonları uygulayarak yapmaya çalışacağız.” dedi.
Fransız futbolcu Paul Pogba da "Elbette çok zor bir maç olacağını biliyoruz. Çünkü ev sahibine karşı oynamak her zaman zordur. Biz de bu durumda elimizden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalışacağız.” değerlendirmesinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: