ManU-City maçı öncesi 900 bilet çalındı!

Wembley Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesi 900 bilet çalındı. Polis, biletlerin karaborsada satılmaması için harekete geçti.

İngiltere Federasyon Kupası yarı final maçlarına, Wembley Stadı ev sahipliği yapacak. Yarı finalde, Stoke City ile Bolton Wanderers'ın yanı sıra, Manchester kentinin ezeli rakipleri de karşı karşıya gelecek. Manchester United ile Manchester City arasında, 16 Nisan'da oynanacak yarı final maçı öncesi, İngiliz polisi de alarma geçti.

[**MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN

**](http://www.facebook.com/spormynet)

[**İNGİLTERE PREMİER LİG GELİŞMELERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Reklam
Reklam

**](http://spor.mynet.com/sportv/futbol/ingiltere-premier-lig/1-3)

Zira Manchester posta idaresinin aracından, içinde 900 maç bileti bulunan 2 torba çalındı. Polisin gözaltına aldığı bir posta idaresi işçisi kefaletle serbest bırakıldı. Aracı soyan kişilerin, biletleri karaborsada satmaya çalışacakları tahmin ediliyor. İngiliz polisi, peşine düştüğü kayıp biletlerden henüz haber alamadı.

Manchester City kulübü de, biletlerin karaborsada satılmaması için harekete geçti. Taraftarını uyaran Manchester City yönetimi, sadece kulüpten satılan biletler ile maça giriş yapılabileceğini duyurdu. Ayrıca bilet sahipleri ile iletişime geçeceğini bildirdi.