Manyas Belediye Başkanı Kahraman: -"Gelecek yıl bambaşka bir Manyas göreceksiniz"

Manyas Belediye Başkanı Hasan Kahraman, "Gelecek yıl bambaşka bir Manyas göreceksiniz" dedi.

Manyas Belediye Başkanı Hasan Kahraman, "Gelecek yıl bambaşka bir Manyas göreceksiniz" dedi.

Kahraman, gazetecilere yaptığı açıklamada, kanalizasyon şebekesini yenileme çalışmalarının sona erdiği ve evlere bağlantıların yapılmasının tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

Kanalizasyon çalışmaları ile ilçe halkına istemeyerek de olsa mağduriyet yaşattıklarını anlatan Kahraman, şöyle konuştu:

"İlçe halkına çalışmalar sırasında gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Kısa zaman içerisinde ana caddelerden başlamak üzere yollarımızın yapımına başlayacağız. Bandırma, Gönen ve Hükümet caddelerini şık bir görüntü oluşturması için karo taşlarla döşeteceğiz. Ara sokaklarımızda ise daha önce sökülen taşları değerlendirmeyi düşünüyoruz. Gelecek yıl bambaşka bir Manyas göreceksiniz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: