Manyas İlçesinde Minibüs Şoförleri İle Toplantı Yapıldı

Balıkesir'in Manyas ilçesinde, çevre il ve ilçeler ile köylere yolcu taşıyan araç sürücüleriyle Esnaf Odası'nda...

Balıkesir'in Manyas ilçesinde, çevre il ve ilçeler ile köylere yolcu taşıyan araç sürücüleriyle Esnaf Odası'nda toplantı yapıldı.

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan ilçe trafik komisyonu toplantısı öncesi şoförlerin görüşlerini almak ve mevcut meselelerin çözümü için yapılan toplantıya Manyas İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Şeref Selam ve Manyas İlçe Emniyet Müdürlüğü, Karakol Amiri Musa Ayar katıldı. Toplantı sonrasında, şehir merkezinde yaşanan trafik keşmekeşinin giderilmesi için ilçe merkezine park eden köy minibüslerinin durumu görüşüldü. Sırası gelen araçların otogardan hareket etmelerinin sıkıntıyı gidereceği belirtilerek, bu konuda sürücülerden destek istendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz