Manyas Sulama Birliği'nde Meclis Üyeliği Seçimi

Manyas Sulama Birliği meclis üyelikleri için seçim yapıldı.

Manyas Sulama Birliği meclis üyelikleri için seçim yapıldı.

Manyas Barajı Sol Sahil Sulama Projesi'nden yararlanacak olan Manyas, Bandırma, Gönen ve Susurluk ilçelerindeki toplam 29 köyden 894 kişinin üye olduğu mecliste, 94 kişi meclis üyeliği için başvurdu.

Manyas İlçe Seçim Kurulu'nun gözetiminde belediye düğün salonunda toplam altı sandıkta oy kullanan üyeler listelerde gösterilen meclis üyeleri için oy kullandı.Meclis üyeliğini kazananların önümüzdeki günlerde bir başkan ve dört yönetim kurulu üyesi ile üç denetim kurulu üyelerini belirlemek için kendi aralarında seçim yapacağını belirten Manyas Belediye Başkanı ve Sulama Birliği Başkanı Hasan Kahraman, Sulama Birliği Başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Süleyman Özaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: