Manyas'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu Kutlandı

Balıkıesir'in Manyas ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yılı törenlerle kutlandı.Kutlama töreni Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması...

Balıkıesir'in Manyas ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yılı törenlerle kutlandı.

Kutlama töreni Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması ve ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

İlçe protokolünün hükümet konağında kutlamaları kabulünün ardından Belediye Başkanı Hasan Kahraman ve meclis üyeleri jandarma Komutanlığını ziyaret ederek ilçe halkının şükranlarını iletti. Kutlamaların ikinci bölümünde ise Bandırma Kaymakamı ve Manyas Kaymakam Vekili Ali Mantı, İlçe Jandarma Komutan Vekili Durmuş Özkanlı, Belediye Başkanı Hasan Kahraman öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı.

Reklam
Reklam

Cumhuriyet Meydanı'ndaki kutlama törenlerinde günün anlam ve önemine dair konuşmayı yapan Manyas Belediye Başkanı Hasan Kahraman, "Bugün, milli dayanışma ve bütünleşmeyi, millet olma sevincini ve hep birlikte tek hedefte birleşerek onurumuzu koruma erdemini yaşadığımız tarihi günlerimizden biridir” dedi.

Konuşmaların ardından öğrenciler şiirler okudu. Törende Pamukçu beldesinden gelen folklor ekipleri gösteri yaptı. Kutlama töreni resmi geçit ile sona ererken, vatandaşlara belediye tarafından lokma dağıtıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: