Manyas'ta Öğrencilerin Bugünkü Yemeği Buğday Çorbası Ve Üzüm Hoşafı Oldu

Çanakkale Zaferi'nin 98. yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü, Balıkesir'in Manyas ilçesinde de çeşitli...

Çanakkale Zaferi'nin 98. yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü, Balıkesir'in Manyas ilçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı. İlçe genelindeki liselerde öğrencilere, öğle yemeği olarak Çanakkale Savaşı'nda askerlerin yediği yağlı buğday çorbası ve üzüm hoşafı verildi.

Manyas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Manyas Lisesi tarafından düzenlenen program, Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı. Manyas Lisesi öğretmenlerinden Şevket Erdoğan, yaptığı açıklamada destek veren Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul idaresine teşekkür etti. Okul Müdürü Latif Yılmaz ise böyle güzel bir etkinliğe imza atmaktan mutlu olduklarını bildirdi. Törene İlçe Emniyet Amiri Musa Ayar, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Şeref Selam, İlçe Vaizi Kazım Ural ve çok sayıda vatandaş katıldı. Jandarma Komutanı Selam, öğrencileri duyarlılıklarından dolayı tebrik etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Temiray Çelik ise Çanakkale şehitlerini farklı bir şekilde andıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: