Manyas'tan Kısa Kısa

Manyas'ta bin 200 süt üreticisine, üç aylık süt destekleme tutarı olarak 554 bin 304 lira verildiği bildirildi.

Manyas'ta bin 200 süt üreticisine, üç aylık süt destekleme tutarı olarak 554 bin 304 lira verildiği bildirildi.

Manyas Süt Üreticileri Birlik Başkanı Mehmet Karaman, yaptığı açıklamada, süt veriminin Temmuz, Ağustos ve Eylül'de en düşük, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında ise yüksek olduğunu söyledi.

Bu durumun desteklemelere de yansıdığını dile getiren Karaman, "İlçede şu anda günlük ortalama süt verimi 120 ton. İlkbahar aylarında ise bu rakam, 150 tona yükseliyor" dedi.

-Manyas'ta bu yıl 207 bebek dünyaya geldi-

Reklam
Reklam

Manyas'ta 2012 yılında bugüne kadar 207 bebeğin dünyaya geldiği bildirildi.

Manyas Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Müzeyyen Tarikçi, 2012 yılı içinde ölüm ve doğuma ilişkin bazı rakamları verdi.

Bugüne kadar 164 ölüm olayının gerçekleştiğini dile getiren Tarikçi, 207 bebeğin dünyaya geldiğini söyledi.

Tarikçi, 165 kişinin evlendiğini ve 30 çiftin boşandığını ifade ederek, doğumlarda, yasal süresi olan bir ay içinde bildirilmesi halinde nüfus kağıdından ücret alınmadığını sözlerine ekledi.

Muhabir: Süleyman Özaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: