Maral En Güzel Hikayem 11. bölümde izleyiciler büyük sırrı öğrendi

Maral En Güzel Hikayem 11. bölümü izleyicilerin nefeslerini kesen bir bölümle ekrana geldi. Maral son bölümünde Deniz'e çok kızan Maral intikam planı kurarken, Deniz'in büyük sırrını öğrendi.

MARAL 11. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Maral En Güzel Hikayem 11. bölümde hayatı bir anda değişen Maral, hayallerine kavuşmak için eline geçen her fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek istedi. Hayallerinin peşinden koşan Maral ile geçmişinin intikamını almaya yeminli Sarp'ın kesişen yollarını romantik sahneleriyle ekrana getiren Maral 11. bölümünde Deniz'in hain planlarıyla baş etmeye çalışan Maral, hiç farkında olmadan Deniz'in canı pahasına koruduğu sırrını keşfetti. Maral son bölümü 14 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00'de Tv8 ekranlarına geldi.

MARAL SON BÖLÜM ÖZETİ

Basın karşısındaki ilk sınavını atlatan Maral, Luna' nın profilini değiştirmek için yeni sezon defilesini bizzat organize etmek istedi. Halis onu statüsünü pekiştiren bir hediyeyle şaşırttı. Maral'ın kararlı yükselişinin karşısındaysa tek bir engel vardır: Aynı defile için aylardır hazırlanan Deniz. Deniz, Maral'ı defileden uzak tutmak için, ona bütün silahlarıyla saldırdı. Maral karşılık vermenin yollarını ararken, Deniz'in canı pahasına koruduğu sırrını keşfetti ve iki rakip çok daha acımasız bir mücadelenin eşiğine geldiler. Sarp, Maral'ın yeni hayatına uyum sağlayacak biri değilmiş gibi davrandı. Aşklarının gücünden emin olsalar da, bu ödünler, iki aşığı zorlu bir yola sokacaktı.