Maraton Fotoğrafları Ve Haberleri Yarışacak

Çayırova Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü yetkililerince geçen yıl olduğu gibi bu yıl...

Çayırova Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü yetkililerince geçen yıl olduğu gibi bu yıl da koşuda en iyi fotoğraflar ve en iyi haberlerin yarışacağı bildirildi.

En iyi fotoğrafların ve haberlerin yarışacağı yarışmada dereceye giren yarışmacılar belediye tarafından ödüllendirilecek. Farklı organizasyonlarla renklendirilen koşuda Çayırova Yarı Maratonu'nun en iyi fotoğrafları 3. kez yarışacak. Çayırova Koşusu esnasında ve etkinlik alanında en iyi fotoğrafların yarışacağı fotoğraf yarışmasına katılmak isteyen vatandaşlar dijital ortamda çekilmiş 10 adet fotoğraf ile Çayırova Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne gelerek fotoğraflarını kayıt altına aldırabilecekler. Yaş sınırının olmadığı fotoğraf yarışmasında fotoğraflar en düşük 2048x1536 boyutunda olacak şekilde her fotoğrafa rumuz verilerek teslim edilecek.

Reklam
Reklam

Başvuruların 15 Haziran Çarşamba günü sona ereceği etkinlikte, birinciye bin TL, ikinciye 750 TL ve üçüncüye 500 TL para ödülü verilecek. 15 Haziran Çarşamba günü mesai bitimine kadar alınan fotoğrafların ödül töreni ve sergisi 29 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek. Fotoğraf yarışmasının yanı sıra basın mensuplarınca koşu hakkında yapılan haberler, köşe yazıları ve yorumlarda basın teşvik ödülleri yarışmasında değerlendirilecek.

Gerçekleştirilen yarışma sonrasında dereceye giren basın mensupları da çeşitli hediyelerle ödüllendirilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz