MARBİAD Üyeleri Tanışma Toplantısında Bir Araya Geldi

Malatya Rahime Batu Koleji Mezunu İş Adamları Derneği (MARBİAD) yönetim kurulu üyeleri tanışma toplantısında bir araya geldi.

Malatya Rahime Batu Koleji Mezunu İş Adamları Derneği (MARBİAD) yönetim kurulu üyeleri tanışma toplantısında bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Emin Ilıcak, MARBİAD olarak sanayici ve iş adamları arasında dayanışma, kaynaşma ve birlikteliğin artmasını sağlayarak, bu birlikteliğin neticesinde ticari faaliyetlerde de başarılı olunacağına inandığını ifade etti.

Ilıcak, "Üyelerimizin birbirleriyle tanışıp diyaloglarının artmasına ve üyelerimizin yönetim kurulumuzdan ve derneğimizden beklentileri nelerdir, hangi faaliyetleri yapmamızı istiyorlar bunun istişaresini yapmak amacıyla toplanmış bulunmaktayız" dedi.

Reklam
Reklam

Dernek olarak üyelerin ticaretinin artması noktasında ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirten Ilıcak, "Yakında gerek yapacağımız seminerler, gerek üyelerimizin ufkunu katkı yapması amacıyla davet edeceğimiz insanlarla, gerek yapacağımız yurt içi yurt dışı ticari heyetlerle gideceğimiz ülkelerde yatırım potansiyellerini yerinde göreceğiz" diye konuştu.

Muhabir: Ensar Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz