Mardin Belediye Başkanı Ayanoğlu: "Aziz halkımıza hizmet etme dışında hiçbir gündemimizyoktur"

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, halka hizmet etme dışında hiçbir gündemlerinin bulunmadığını bildirdi.

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, halka hizmet etme dışında hiçbir gündemlerinin bulunmadığını bildirdi.

Ayanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, BDP'li meclis üyelerinin hiçbir delile ve belgeye dayanmayan ve defalarca çürütülen gerçek dışı iddialarını mahkemeye taşıyarak suç duyurusunda bulunduklarını, yanlarına diğer BDP'li yöneticileri de alarak tribünlere oynadıklarını belirtti.

BDP'li meclis üyelerinin gündemi saptırmaya çalıştıklarını, yaptıkları suç duyurusunun mahkeme sürecini beklemeden şahsını ve AK Partili meclis üyelerini yolsuzluk yapmak gibi çirkin bir iftirayla itham ettiklerini kaydeden Ayanoğlu, iddialarını kesin ve gerçekleşmiş gibi kamuoyuna yansıttıklarını aktardı.

Reklam
Reklam

Çirkin iddialarla ilgili hukuki haklarını saklı tuttuklarını belirten Ayanoğlu, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Yüce Türk mahkemeleri tarafından sürdürülen soruşturmalar sırasında gizli tanıkların basına ve kamuoyuna yansıyan ifadeleri, aydınlarımızın ve yazarlarımızın da kaleme aldıkları bazı yazılarda ifade ettikleri gerçekler sadece bizlerin değil, herkesin malumudur. Cezaların şahsiliği ilkesi gereğince herkes yaptığından sorumludur. Hiç kimse bir başkasının işlediği fiil için sorumlu tutulamaz. BDP'li meclis üyeleri, kamuoyu tarafından takdir edilen doyurucu ve bilgi dolu açıklamamız ile 3 yıllık süre içerisinde yaptığımız dev yatırımlardan ve uygulamaya geçirdiğimiz gelecekteki 50 yılını şekillendirecek projelerden rahatsız olmuş ve ikinci kez suç duyurusunda bulunarak dikkatleri başka yönlere çekip gündemi saptırmaya çalışmışlardır. Mardin Belediyesi yönetimi olarak aziz halkımıza hizmet etme dışında hiçbir gündemimiz yoktur."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: