Mardin Belediye Başkanı Ayanoğlu: "Bienal'in Açılış Organizasyonuyla Ilgimiz Yok"

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, "2. Uluslararası Mardin Bienali"nin açılış organizasyonuyla ilgilerinin bulunmadığını bildirdi.

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, "2. Uluslararası Mardin Bienali"nin açılış organizasyonuyla ilgilerinin bulunmadığını bildirdi.

Ayanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada basında çıkan "AK Partili Belediye Başkanı ve Mardin Valiliği'nin sponsor olduğu Bienal'in açılış kokteylinde içecek olarak sadece şarap ikram edildi" şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Haberin araştırma yapılmadan yazıldığını, söz konusu "2. Uluslararası Mardin Bienali"nin Başbakanlık Tanıtma Fonu, Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) Bölge Kalkınma İdaresi ve Mardin Valiliği'nce desteklendiğini anımsatan Ayanoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Reklam
Reklam

"Mardin'de Skandal Açılış' başlığıyla yayınlanan haberde, 'AK Partili Belediye Başkanı ve Mardin Valiliği'nin sponsor olduğu Bienal'in açılış kokteylinde içecek olarak sadece şarap ikram edildi' şeklinde ifadelere yer verilmiştir. 2. Uluslararası Mardin Bineali'nin resmi sponsorları arasında Mardin Belediyesi yer almamaktadır. Mardin'in tanıtımı, kültürel, sosyal ve sanat hayatına katkı sunacak her türlü organizasyona katkı sağlamakla birlikte, Mardin Belediyesi'nin; haberde yer verilen açılış kokteyli ve orada yapılan ikramlarla herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır."

Muhabir: Abdulhalim Çelik/İbrahim Sincar/ Meral Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: