Mardin Belediye Başkanı Ayanoğlu: "Birinci Cadde Altyapı Çalışması 20 Mayıs'ta Başlıyor"

Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu, birinci cadde altyapı çalışmalarının 20 Mayıs pazar günü başlayacağını bildirdi.

Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu, birinci cadde altyapı çalışmalarının 20 Mayıs pazar günü başlayacağını bildirdi.

Ayanoğlu, yaptığı açıklamada, 3 etapta yapılacak olan altyapı çalışmalarının ilk etabının Üçyol ve Sağlık Müdürlüğü arasında kalan bölümde yapılacağını belirtti.

Çalışmalar nedeniyle söz konusu bölgenin trafiğe kapatıldığını kaydeden Ayanoğlu, "Birinci caddede her biri 2 bin 700 metre uzunluğunda yağmur, kanalizasyon, su şebekesi olmak üzere 5 hat döşenecek. Birinci caddede toplam 12,5 kilometre uzunluğunda boru döşeyeceğiz. TEDAŞ, TELEKOM, ve valilikle birlikte çalışmalarımızı yapacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Ayanoğlu, esnafın zarar görmemesi ve çalışmaların bir an önce tamamlanması için her türlü tedbirin alındığını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: