Mardin Çavuşoğlu Okuma Salonu’nun sıraları Ufuk’tan

Ufuk Okulları, Mardin'in Midyat ilçesinde yer alan Çavuşoğlu Okuma Salonu’nun iç tefrişatını yaparak sıra, sandalye,...

Ufuk Okulları, Mardin'in Midyat ilçesinde yer alan Çavuşoğlu Okuma Salonu’nun iç tefrişatını yaparak sıra, sandalye, yazı tahtası, bilgisayar gibi malzemeler gönderdi.
Ufuk Okulları bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. Mardin'in Midyat ilçesinde yer alan Çavuşoğlu Okuma Salonu’nun iç tefrişatı için seferber olan Ufuk Okulları sıra, sandalye, yazı tahtası, bilgisayar gibi malzemeler göndererek eğitimde yeni bir aydınlık ufuk açılmasına destek oldu.
Yardımsever işadamlarının destekleriyle kurulan Çavuşoğlu Okuma Salonu’nun iç malzeme donanımıda Ufuk Okulları tarafından karşılandı. Bu kapsamda Ufuk Okulları 22 sıra, 22 sandalye, 3 yazı tahtası ve 3 bilgisayar gönderdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz