Mardin Kız Basketbol Takımı Türkiye Ikincisi Oldu

FIATBall Basketbol Şenliği Turnuvası'nda Mardin Kız Basketbol Takımı Türkiye ikincisi oldu. 12-14 yaş gurubundaki kız...

FIATBall Basketbol Şenliği Turnuvası'nda Mardin Kız Basketbol Takımı Türkiye ikincisi oldu. 12-14 yaş gurubundaki kız takımlarının katılımı ile gerçekleştirilen turnuvadaki mücadeleler ise izleyenleri heyecanlandırdı.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve Tofaş Spor Kulübü işbirliği ile 2001 yılından bu yana süren “Basketbol Gönüllüleri” projesi kapsamında her yıl düzenlenen “FIATBall Basketbol Şenliği kapsamında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Spor Tesisleri'nde düzenlenen turnuvada 12 takım arasında Mardin Kız Basketbol Takımı Türkiye ikincisi olarak Mardin’in gururu oldu.

Reklam
Reklam

TEGV Mardin Temsilcisi Fikriye Zeynep Araz ve Antrenör Cihan Demirtaş ile birlikte başarılı basketbolcuları makamında kabul eden Vali Ayvaz, başarılarından dolayı kendilerini kutlayıp, daha üstün başarı getirmelerini istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: