Mardin Kızlar Basketbol İl Şampiyonası'nda Birinci Belli Oldu

Mardin'de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ilköğretim okulları arasında düzenlediği...

Mardin'de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ilköğretim okulları arasında düzenlediği Kızlar Basketbol İl Şampiyonası nefes kesen final maçıyla sona erdi.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvada final maçında Mardin Noter Cevdet Altun İlkokulu öğrencileri, Nusaybin Sıla Ortaokulu grubunu 55 -40 yenerek üst üstte ikinci kez Mardin şampiyonu oldu. Noter Cevdet Altun İlkokulu'nun yıldız kızları elde ettikleri bu şampiyonlukla Mardin’i bölge geneli yapılacak olan müsabakalarda temsil etme hakkını kazandı.

Reklam
Reklam

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu, Mardin’de okullar arası düzenlenen Basketbol Turnuvası'nda bu yıl yine Noter Cevdet İlköğretim Okulu Kızlar Takımı şampiyon olarak Mardin’i Güneydoğu Bölgesi'nde yapılacak olan basketbol şampiyonasında temsil edeceklerini kaydetti. Final maçlarında öğrencilerini yalnız bırakmayan Noter Cevdet Altun İlkokulu Müdürü Murat Bağış, okulun kız öğrencilerinden oluşan basketbol takımı iki yıldır Mardin birincisi olduğunu belirterek, kız öğrencilerin derslerdeki başarılarının spora da yansıdığını söyledi.

Ödül törenin ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu ve Nusaybin İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın finallerde başarı gösterip ilk üçe giren takımların yönetici, oyuncu ve öğretmenleriyle birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: