Mardin'de 4 Ayaklı Civciv Görenleri Şaşırtıyor

Mardin'in Kızıltepe ilçesine bağlı Sandıklı köyünde 4 ayaklı civciv görenleri şaşırtıyor.

Mardin'in Kızıltepe ilçesine bağlı Sandıklı köyünde 4 ayaklı civciv görenleri şaşırtıyor.

Edinilen bilgiye göre Rıdvan Kurtuluş'a ait kümeste 4 tavuğun kuluçka sonrasında 40 civciv yumurtadan çıktı.Civcivlerden birinin 4 ayaklı olduğunu fark eden Kurtuluş'un eşi Zerga Kurtuluş, durumu eşine bildirdi.

Rıdvan Kurtuluş AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk kez böyle bir şeyle karşılaştığını ifade ederek "Eşim 4 tavuğu kuluçkaya oturttu. 40 civciv yumurtadan çıktı ancak birinin 4 ayağı vardı. Olayı duyan komşularımız merak edip bakmaya geliyorlar. Allah herşeye kadirdir. Bu da Allah'ın takdiridir. Civciv yürümekte zorluk çekiyor, bazen ayakları çalı çırpıya takılıyor ama diğer civcivlerle yem yiyebiliyor. Sağlığı yerinde" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Öte yandan 6 yıl önce aynı köyde 4 ayaklı bir civciv de görülmüştü.

Muhabir: Adnan Koçhan / Necdet Doğruyol

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: