Mardin'de Altyapı Çalışmaları

Mardin'de birinci cadde 1. etap altyapı çalışmalarının başladığı bildirildi.

Mardin'de birinci cadde 1. etap altyapı çalışmalarının başladığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Mardin Belediyesi ile Valiliğinin yürüttüğü "Sit Alanı Altyapı Su ve Kanalizasyon Yenileme Çalışmaları Projesi" kapsamında birinci cadde 1. etap altyapı çalışmalarının başladığı bildirildi.

Yaklaşık 45 gün sürmesi planlanan çalışmalarda öncelikle su ve kanalizasyon borularının yenileneceği, yağmur drenaj hatlarının yerleştirilerek, Telekom ile TEDAŞ'a ait kabloların yer altına çekileceği ifade edildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan çalışma yapılan alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu da vatandaşlarla sohbet ederek, çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Mardin'in geleceğine yatırım yaptıklarını ifade eden Ayanoğlu, "En temel en olmazsa olmaz yatırımları yapıyoruz. Garajdan otogara, yeşil alanlardan altyapıya kadar, her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmaların sonunda kazanan Mardin ve Mardin halkı olacak" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: