Mardin'de fuhuş operasyonu: 3'ü kadın 7 kişi gözaltına alındı

Mardin'de polisin fuhuş çetesine yönelik olarak düzenlediği 'Kelebek-3' adı verilen fuhuş operasyonunda 7 kişi gözaltına...

Mardin'de polisin fuhuş çetesine yönelik olarak düzenlediği 'Kelebek-3' adı verilen fuhuş operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Mardin merkez ve Kızıltepe ilçesinde bir çetenin Gürcistan'dan getirilen kadınlara fuhuş yaptırdığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.
Yapılan çalışmaların ardından düzenlenen 'Kelebek-3' adlı operasyonda, Mardin merkez ve Kızıltepe ilçesinde farklı adreslerde arama yapıldı. Operasyonlarda 'fuhuş amaçlı örgüt kurmak, fuhuş yapmak ve fuhuşa aracılık etmek' suçlarından Gürcistan uyruklu 3 kadın ile 4 erkek gözaltına alındı.
Gözaltına alınan zanlılar, ifadeleri alınmak üzere mahkemeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz