Mardin'de Kaçak Içme Suyu Hattı Belirlendi

MARDİN (AA)  – Mardin’in Kızıltepe ilçsinde içme suyu isale hattından kaçak hat döşedikleri belirlenen 7 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

MARDİN – Mardin’in Kızıltepe ilçsinde içme suyu isale hattından kaçak hat döşedikleri belirlenen 7 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı. Nusaybin ilçesinde bulunan Beyazsu kaynağından Kızıltepe ilçesi ile Ortaköy, Şenyurt ve Gökçe beldelerine içme suyu iletimi yapılan isale hattından kaçak su hattı döşendiği ihbarı üzerine Mardin ve Kızıltepe Belediyelerinin Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Beyazsu İçme Suyu Birliği, ve jandarma ekiplerince inceleme başlatıldı.İncelemede Kızıltepe ilçesine bağlı Ekinlik ve Eymirli köylerinde kaçak su hattı belirlendi.Olayla ilgili olarak iki farklı aileden 7 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: